Welkom bij de CrossFit box van Laarbeek!

Ons doel is om Laarbeek fitter en sterker te maken! We hebben het dan ook over echt fit! Je hebt namelijk fit en CrossFit!!! 

Wij zijn er voor alle gemotiveerde mensen die aan hun kracht- en conditie wil werken ongeacht leeftijd en geslacht. De trainingen kunnen individueel op uitvoering, weerstand en intensiteit worden aangepast. Dat betekent dat de huisvrouw gebaat is bij dezelfde functionele bewegingen als de atleet, echter zal de intensiteit verschillen.

Alvorens er gestart kan worden met CrossFit training bij CrossFit Laarbeek vindt er een algemene intake plaats. Wij leren graag onze atleten kennen en bespreken daarbij graag onze werkwijze. Daarnaast vinden wij het belangrijk het sportverleden van de sporter en eventuele blessures in kaart te brengen.

 

Iedereen die start bij CrossFit Laarbeek, neemt verplicht deel aan 4 techniektrainingen.
Tijdens deze trainingen leren we je alle technieken/oefeningen aan zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan starten in de reguliere trainingen.

We trainen in groepen van 8 personen ook 1 op 1 training is mogelijk. Elke training starten we met een warming-up gevolgd door een krachtonderdeel.

Tijdens het krachtonderdeel zullen 1 of 2 oefeningen een aantal sets uitgevoerd worden om je (maximale) kracht te verbeteren. Elke training wordt afgesloten met een WOD oftewel Work Out of the Day!

‘ROUTINE IS DE VALKUIL’

Elke training is anders. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD altijd gevarieerd!