Fit in 30 minuten

Met het revolutionaire eGYM

Wil jij fitter worden zonder daar al te veel tijd aan te besteden, maar weet je niet zo goed hoe? Dan hebben wij de oplossing voor je! Met eGYM train én beweeg je met plezier. Daardoor word je ondertussen fitter, slanker en vitaler.

Wat is de eGYM cirkel?

De eGym-cirkel is een combinatie van 8 slimme en volautomatische toestellen, die samen een training van 30 minuten verzorgen voor alle grote spiergroepen van je lichaam. De eGym-coach stelt één keer alle toestellen voor je in. Hiermee worden al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard op een chip. Het trainingsgewicht wordt bepaald door een krachttest. Deze testen worden regelmatig herhaald, voor een optimaal resultaat.
Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment, waardoor je dus geen wachttijden hebt. Omdat je in een cirkel zit kan je ondertussen hier en daar wat kletsen, zo wordt het sporten nooit saai!

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor je blessures of een onjuiste uitvoering van de oefening vermijdt. Hierdoor train je dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Wat zijn de voordelen

en waarom eGYM?

Naast de gezelligheid zijn er nog meer voordelen aan eGYM.
Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je!

Fit in 2x 30 minuten;
Geen wachttijden;
Veilig en efficiënt trainen;
Persoonlijke coaching;
Gegarandeerd resultaat.

Fit in 30 minuten

Wil jij ook fit worden in 2x 30 minuten of ben je nog niet helemaal overtuigd? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles of neem contact met ons op!