Pole Fitness is een workout, waarbij je zowel je kracht- als uithoudingsvermogen in een niet-alledaagse sport verbetert.

Pole Fitness is een full body workout die voor iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd en sportervaring. Pole Fitness beschikt namelijk over een compleet en verantwoord programma, waarbij je vanuit de basis jezelf omhoog werkt naar meer gevorderde technieken. Je leert op een leuke en veilige manier je kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te verbeteren.

De lessen beginnen altijd met een warming up. Daarna rol je door in de paaltechnieken. Je zult je verbazen wat je binnen één les al kunt bereiken. In de lessen hangt een fijne, veilige sfeer. Dit komt omdat de leden elkaar steunen en motiveren en we iedereen een welkom gevoel willen geven. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down, waarbij je de spanning in je spieren afbouwt en tegelijkertijd je lenigheid vergroot, die weer van pas zal komen in de volgende les.

Al met al zorgt Pole Fitness voor een betere conditie, meer kracht, lenigheid en zelfvertrouwen. Tijdens de les word je uitgedaagd om jouw eigen grenzen op te zoeken en deze weer te verleggen. Aan het eind kan je gegarandeerd niet meer wachten tot de volgende les.

Event Timeslots (2)

Dinsdag
-

Woensdag
-

Class Schedule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Class Features

  • Category Fitness